Computerbeveiliging


o-WORK-PLACE-facebook[1]
Naast een goed beveiligde kantooromgeving, is het beschermen en beveiligen van uw computerdata net zo belangrijk. Uw computerbeveiliging is onze zorg!
Continuïteit, stabiliteit en zekerheid
Een systeem dat immers 24 uur per dag in de lucht is, vraagt ook 24 uur per dag controle en onderhoud. Dat op zich is al een kostbare zaak, maar er komen nog heel wat verborgen zaken bij kijken wanneer een systeem draaiende is. Wij beschikken over een flexibel dienstenprogramma waarmee wij uw IT-beheer volledig uit handen nemen. Als ondernemer kunt u zich volledig richten op uw bedrijf. U hoeft zich niet langer druk te maken over mogelijke IT-problemen.

Onze uitgebreide diensten voor werkplekken en servers zijn zo ontwikkeld dat u zelf bepaalt welke diensten u uitbesteed. Naar gelang uw wensen en behoeften beheert u zelf de kosten voor het beveiligen van uw IT-omgeving.
Wij baseren onze diensten op een grondige terugkerende inventarisatie van uw IT-omgeving. Omdat wij voortdurend uw netwerk in de gaten houden, zijn wij ook in staat op tijd in te grijpen en mogelijke problemen te voorkomen. Op deze manier bieden wij u een betere bescherming tegen virussen, spyware en niet-bijgewerkte systemen. Zo voorkomt u onnodig verlies van data.

Zorgeloos ondernemen

Wij werken op een proactieve manier en leveren regelmatig rapportages over de status van uw netwerk en de door ons geleverde diensten. Onze medewerkers gebruiken een unieke technologie die ons in staat stelt dagelijks de IT-werkzaamheden geautomatiseerd uit te voeren. Bij ons is uw netwerk veilig en uw IT-omgeving stabiel. Bovendien zorgt HAK Beveiliging dat u het overzicht behoudt op alle IT-uitgaven.

Met onze efficiënte aanpak hoeft u niet meer te bellen bij een storing, maar bellen wij u!