Toegangscontrole


ibs2

Waarom?

Heeft u controle op wie er in uw pand is en wie er binnenkomt? Weet u hoe laat een specifiek persoon in het pand is geweest en kunt u bepalen welke ruimtes voor bepaalde personen wél en voor anderen weer niet toegankelijk zijn? Onze oplossingen op het gebied van toegangscontrole geven u grip op uw pand.

Ook overdag wordt er steeds meer controle vereist op de in- en uitloop van mensen binnen het bedrijf. Ook uw onderneming heeft wellicht bepaalde gebieden waar niet iedereen toegang tot mag hebben. Door het ‘afsluiten’ van specifieke deuren, kan een duidelijke grens worden getrokken. U kunt deze deuren bijvoorbeeld voorzien van een kaartlezer. Geautoriseerde personen krijgen vervolgens toegang door het aanbieden van een geldige tag.

Gaat het om meerdere deuren, dan bestaat vaak de wens om het toegangsbeheer vanuit één centraal punt te regelen. Het gemak van de bediening staat hierbij uiteraard voorop.

De informatie van een goed sluitend toegangscontrole systeem kan ook goed gebruikt worden in geval van calamiteiten, zoals brand. Er kan direct worden bekeken wie er die dag via een kaart in het pand is geweest.

Redenen genoeg dus om een efficiënt toegangscontrole systeem te laten installeren.

Wat kan Hak Beveiliging doen om u te helpen?

In een eerste gesprek met u inventariseren wij uw wensen, achtergrond, kansen en eventuele problemen. Om tot een goed advies te komen, is het voor ons van belang om te weten waaruit uw behoefte voor toegangscontrole systemen is ontstaan.

Toegangscontrole is immers een combinatie van techniek en een goede organisatorische afstemming. Valt één van de twee weg dan zal de bedoeling en functie van het systeem onder druk komen te staan. Uiteraard staat onze ervaren adviseur klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes.

De installatie van het systeem

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij de installatiewerkzaamheden inplannen. Voordat wij aan het werk gaan, zal onze projectleider nog een laatste keer met u kijken of er nog wijzigingen in uw situatie zijn opgetreden. Na de installatie zal het systeem netjes aan u worden opgeleverd en uitgelegd.

Ook hier geldt dat u bij ons altijd kunt rekenen op ‘standaard maatwerk’, volledig afgestemd op uw behoeften.